Napi 6 vagy 8 Liter sör megivása az függőségnek számít?
Figyelt kérdés
Ha nem iszok akkor nem vagyok rosszul, szóval ez nem ilyen kemény alkoholizmus. Viszont állandón sör kell hogy nyugodt maradjak és legyen erőm. Néha éjszaka is felébredek, és csak úgy tudok vissza aludni ha megiszok pár sört. Ismerek kemény alkoholistákat és ők nem is sört isznak hanem minimum bort, és nálam sokkal keményebben. Én viszont elvagyok a 6-8 literrel naponta már majnem 10 éve, és nem növelem vagy mást sem iszok. Ez akkor milyen szint? Az már alkoholizmus?2023. ápr. 2. 08:07
31/36 anonim válasza:
kérdező, milyen melóhely az ahol reggeli után már lehet is szisszenteni az első söcit? :D Vagy ez valami spéci home office ? :D
33/36 anonim válasza:
Mondjuk a kőbambi tényleg nem épp a minőség csúcsa:D 16 évesen okés volt, amikor az volt a cél, hogy berúgjunk, de aztán lettek olyan igények mint hogy... ne legyen bűn szar az amit fogyasztunk:D Én pl csak Staroprament iszok, meg ha van, akkor csehországi Kozelt, de a magyarországon kapható Kozelt egy kalap szar:S
34/36 anonim válasza:
#33: staroval vigyázni kell, felet már a Borsodi gyártja
35/36 anonim válasza:
Ennyi alkoholtól lassan úgy fogsz kinézni, mint a locsolatlan kardvirág.
36/36 anonim válasza:
"Ha nem iszok akkor nem vagyok rosszul” - vagyis ténylegesen vannak olyan napok, amikor egyáltalán nem iszol, vagy miből következtetsz erre?
"csak úgy tudok vissza aludni ha megiszok pár sört” - ezzel kb. ütöd is az első kijelentésedet.
8 liter sör az kvázi 1 liter tömény, naponta, 10 éve... hiába vagy relatíve fiatal, ez nagyon komolyan vissza fog rád ütni a következő 10 évben. (az a 115 kg sem hangzik túl jól, hacsak nem 200 centi magas vagy)
Szerintem állj le, teljesen, mert ezt már úgysem tudod visszahozni "szociális ivó” szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!