Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Napi 6 vagy 8 Liter sör...

Napi 6 vagy 8 Liter sör megivása az függőségnek számít?

Figyelt kérdés
Ha nem iszok akkor nem vagyok rosszul, szóval ez nem ilyen kemény alkoholizmus. Viszont állandón sör kell hogy nyugodt maradjak és legyen erőm. Néha éjszaka is felébredek, és csak úgy tudok vissza aludni ha megiszok pár sört. Ismerek kemény alkoholistákat és ők nem is sört isznak hanem minimum bort, és nálam sokkal keményebben. Én viszont elvagyok a 6-8 literrel naponta már majnem 10 éve, és nem növelem vagy mást sem iszok. Ez akkor milyen szint? Az már alkoholizmus?

2023. ápr. 2. 08:07
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

mennyi idős vagy kérdező?

azért az is sokat számít

2023. ápr. 3. 09:48
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
meg hány kiló😉
2023. ápr. 3. 10:29
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

MÉG nem úgy nézel ki.

Tény, hogy a sörben kevesebb alkohol van mint azonos mennyiségű borban.

De 6-8 liter sör megegyezik 2.3-3.1 liter (11%os) borral, szóval iszol annyit, mint amennyit egy kannásboros ember.

Hány éves vagy?

2.3 -

2023. ápr. 3. 10:50
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

bődületes mennyiség, még vízből is.

kérdező, ezt technikailag hogy kell elképzelni? Mennyi idő alatt csúszik le egy nap 8 liter sör? 8 óra? 12 óra? 16 óra?

2023. ápr. 3. 13:35
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ja, ez nekem 3-4 napi folyadékbevitelem, te mg eg ynap alatt megiszol ennyit csak sörből:D

Néznék neked egy vitamin és ásványi anyag mennyiséget a véredben, gyanítom mindenből hiányod van, ez a folyadékmennyiség egyszerűen kimossa a szervezetből.

2023. ápr. 3. 13:39
 26/36 A kérdező kommentje:

39 éves és 116 kiló körül

Ezt úgy kell elképzelni hogy reggeli után benyomok 2 litert kb max 1 óra alatt. Utána pedig csak kicsinyenként iszom. Aztán este megint benyomok legalább 2 de van néha hogy 3 litert is az esti tv-nézéshez.

Ma inkább dobozosat ittam. 10 doboz ment el (kb óránként 1). Csak hát most jön az esti tv-zés. Majd kíváncsi leszek így összességében sikerül e csökkenteni.

2023. ápr. 3. 17:34
 27/36 anonim ***** válasza:
nokedli vagy öcskös én 20dobozt megiszok per nap bivalyból de ha karpackiet ami 9%os iszok abból csak 14et
2023. ápr. 3. 17:40
 28/36 A kérdező kommentje:

Hát nekem is volt már olyan hogy 24 óra alatt elment az egész rekesz (ami 20 üveg). Csak ez nálam elég ritka. Próbálom azért visszafogni magam.

A carpackie az elég gagyi egy sör :)

2023. ápr. 3. 17:43
 29/36 anonim ***** válasza:

köszi a választ

mondjuk így egész napra és 116 kilóra szétdobva nem is olyan elképzelhetetlen mennyiség.

ettől még sok, persze.

2023. ápr. 3. 17:44
 30/36 anonim ***** válasza:
nem gagyi az haver kevered valamivel illetve ha a kőbányai a nem gagyi neked ez meg igen akkor okés🤣hozzáteszem én is imádom a kőbányait csak ilyen lóhugytól már mit érez az ember semmit
2023. ápr. 3. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!