Napi 6 vagy 8 Liter sör megivása az függőségnek számít?
mennyi idős vagy kérdező?
azért az is sokat számít
MÉG nem úgy nézel ki.
Tény, hogy a sörben kevesebb alkohol van mint azonos mennyiségű borban.
De 6-8 liter sör megegyezik 2.3-3.1 liter (11%os) borral, szóval iszol annyit, mint amennyit egy kannásboros ember.
Hány éves vagy?
2.3 -
bődületes mennyiség, még vízből is.
kérdező, ezt technikailag hogy kell elképzelni? Mennyi idő alatt csúszik le egy nap 8 liter sör? 8 óra? 12 óra? 16 óra?
Amúgy ja, ez nekem 3-4 napi folyadékbevitelem, te mg eg ynap alatt megiszol ennyit csak sörből:D
Néznék neked egy vitamin és ásványi anyag mennyiséget a véredben, gyanítom mindenből hiányod van, ez a folyadékmennyiség egyszerűen kimossa a szervezetből.
39 éves és 116 kiló körül
Ezt úgy kell elképzelni hogy reggeli után benyomok 2 litert kb max 1 óra alatt. Utána pedig csak kicsinyenként iszom. Aztán este megint benyomok legalább 2 de van néha hogy 3 litert is az esti tv-nézéshez.
Ma inkább dobozosat ittam. 10 doboz ment el (kb óránként 1). Csak hát most jön az esti tv-zés. Majd kíváncsi leszek így összességében sikerül e csökkenteni.
Hát nekem is volt már olyan hogy 24 óra alatt elment az egész rekesz (ami 20 üveg). Csak ez nálam elég ritka. Próbálom azért visszafogni magam.
A carpackie az elég gagyi egy sör :)
köszi a választ
mondjuk így egész napra és 116 kilóra szétdobva nem is olyan elképzelhetetlen mennyiség.
ettől még sok, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!