Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Infarktusom van? Nagyon félek!!

Infarktusom van? Nagyon félek!!

Figyelt kérdés

Hirtelen mozgásra elkezd fájni a vállam alatt vagy a vállamban, néha a karomban vagy a mellkasomban. Ha felállok elszédülök, gyenge leszek és elkezd fájni a fejem. Nem nagyon van más tünet. Ez már tegnap reggel óta van. Sajnos nagyon stresszes vagyok.Mi lehet remélem hogy nem infarktus.

16/F

2023. ápr. 1. 09:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Valószínű csak stressz vagy megerőltetés, de! Ha felemerül a gyanú, inkább menj el feleslegesen az orvoshoz, mint hogy gond legyen. Kerj egy EKG-t, szívultrahangot.
2023. ápr. 1. 10:57
 12/18 anonim ***** válasza:
11%

"Ha felemerül a gyanú, inkább menj el feleslegesen az orvoshoz, mint hogy gond legyen. Kerj egy EKG-t, szívultrahangot."

Ha mindenki elmegy orvoshoz, akinek a "felmerült gyanú" közben még gyk-zni van kedve (és még elő is írja az orvosnak, hogy milyen vizsgálatokat írjon neki elő...) sose jutnak be azok, akiknek valóban szükségük van rá.

2023. ápr. 1. 11:01
 13/18 anonim ***** válasza:
94%
Kedves 12-es, maga a mentőorvos javasolta ezt nekem, mikor egy rokonunknak infarktusa lett másodszor, mivel az első alkalommal, pár nappal korábban, mikor rosszul lett, nem ment el orvoshoz, mert azt hitte csak pánikroham…
2023. ápr. 1. 11:42
 14/18 anonim ***** válasza:
48%
Jó, de gondolom, az a rokon nem az a kategória volt, aki 16 évesen nincs elhízva, eleget mozog, nem iszik, nem bagózik, stb., mint a kérdező...
2023. ápr. 1. 12:00
 15/18 anonim ***** válasza:
92%
#14 (12:00) - egy sovány fiatalnak is lehet súlyos szívelégtelensége pl. genetikai, vagy egyéb okból kifolyólag. Igen, az illető menjen el mihamarabb kivizsgálásra, ha nagyon idegesítő fájdalmai vannak - arra van a sok orvos!
2023. ápr. 1. 12:22
 16/18 anonim ***** válasza:
41%

"arra van a sok orvos!"

Sok? Melyik országban?

Jó, akkor menjen el. De legalább ne írja már elő pont ő, 16 évesen (a gyk alapján...), hogy milyen vizsgálatokra van szükség.

2023. ápr. 1. 12:25
 17/18 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem írd ki Facebookra is, ott sok az internet-szakon végzett, 8 osztályos orvos...XD
2023. ápr. 1. 14:30
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! Most kicsit megnyugodtam. Holnap megyek orvoshoz
2023. ápr. 1. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!