Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Infarktusom lenne 25 évesen...

Infarktusom lenne 25 évesen vagy okozhatja mas is a panaszom?

Figyelt kérdés
Egy hétvegi buli (ahol alkoholt is fogyasztottam), kialvatlansag (nem pihentem ki magam a buli után es dolgoztam is), es stressz előzte meg a panaszaim. Mára mar kialudtam magam, de meg enyhe hanyinger, étvágytalanság az maradt. Most este viszont enyhe nyomó mellkasi fájdalmam jelentkezett, ami talán a gyomrombol sugarzik, ami meg nem az igazi az idegeskedes miatt, de nem vagyok benne biztos, hogy amiatt fáj... Kis terhelésre is legszomjam van, gyenge es fáradt vagyok. Es iszonyú hypochonder is. Szóval kétnaponta produkalom valami halalos betegség tüneteit... Jarok pszichológushoz, de még nem régóta. Az eletvitelem se olyan, mint amilyen az elmult par napom volt, ez most kiveteles alkalom volt. 25 éves lányként mennyi eselyem van infarktusra? Okozhat szorongas ilyen valós panaszokat?
2022. nov. 8. 23:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Inkább pánikolsz, amit a fáradtság csak jobban kihoz.
2022. nov. 9. 00:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Garantáltan semmi bajod. A hipochondria miatti állandó önvizsgálat a nemlétező problémákat is felerősíti.
2022. nov. 9. 00:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Infarktust megérzed. Hidd el. Nekem elég fiatalon volt, azt hiszem 30 voltam. Ott nincs de meg ha.....pusztító érzés.
2022. nov. 9. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!