Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik, hogy 23 éves nőként...

Létezik, hogy 23 éves nőként infarktuson atestem?

Figyelt kérdés
Többször volt már EKG-m minden évben kell alkalmassági vizsgálathoz, de sose mondták, hogy baj lenne. Ma viszont a kezembe adta az orvos, azt mondta, hogy minden rendben, de az állt rajta, hogy abnormális EKG, valószínűleg lezajlott anterior infarktus utáni állapot. Nagyon megijedtem, azt mondta az orvos hogy az EKG-m tankönyvi és nem azt kell nézni amit ír, mert már egy apró belemozdulas miatt is hülyeségeket írhat. Igazi hipochonder vagyok, nem tudok megnyugodni.
2022. ápr. 26. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nincs sem korhoz,sem nemhez kötve .Orvos mondta neked ezt,hogy volt ilyened .
2022. ápr. 26. 19:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem orvos mondta, az orvos azt mondta, hogy tökéletes az EKG-m. A gép automatikusan kiertekeli és oda volt ez írva,azt mondta, hogy az sokszor nem valós.
2022. ápr. 26. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg igazi hipochonder vagy. Jobbulást!
2022. ápr. 26. 20:06
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Az automatikus kiértékelésnél sok hiba lehet, már egy bemozdulásnál is ráírja a gép, szóval az számít az orvos mondott.
2022. ápr. 26. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Igaza volt a dokinak, a szoftvert nem lehet készpénznek venni, a szakember szava a döntő. Nekem is volt "abnormális", de a doki szerint minden zsír.
2022. jún. 12. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!