Mikorra várható változás? Min változtassak?
Sziasztok! Egy pár hete (2-3) elkezdtem egy igen erős életmódváltást. Teljesen kizártam közel minden mű kaját az életemből, sokkal kevesebbet, de táplálóbban eszek. Saláták, húsok, joghurtok stb. Emellett rendszeresen sportolok, de ezt már 6 éve. Ma mérlegre álltam, és +2 kiló.. nagyon elvette a motivációm, eddig ahogy éltem tartottam a súlyom, elkezdek egészségesen enni és jönnek a plusszok.. persze 2 héttől nem vártam csodát, de azt sem hogy gyarapodik a súlyom..
Min kéne változtassak? Köszönöm a tippeket.
Hat pl tanulmanyozd at hogy miben mennyi kaloria van. Mert attol hogy „egeszseges“-nek van titulalva nem jelenti azt hogy nincs benne millio kaloria es nem hizlal.
Ilyen tipikus tevedesek pl sajtok, yoghurtok, salataszoszok, olajok, diokfelek, stb. Ezek mind 1:1 zsir szoval ha fogyni akarsz elkell kerülnu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!