Mit vehettem be?
Szájba kellett venni 2 percig, utána kiköpni. Zsibbadt lettem tőle, bizsergett mindenem. Ilyen zacskó szerű volt. Szerintetek mi lehetett?
Légyszi segítsetek, tudom, hogy hülye voltam.
bármi is lehetett
-mennyi idő után jött meg?
-mennyi ideig tartott?
-pontosabban miét éreztél?
-milyen utóhatások voltak?
az a látnokzsálya kivonattól van - vagy pl a dmt-től
az lsd minimum 8 óra
én tolok mindent - minden hallucinogént - minden kalasszikus és dizájner drogot - új pszichoaktív szereket - fűtől a heroinig mindent - és persze függő is vagyok
Írd le kérdező nagyjából milyen volt, és segítünk kitaláni ;)
amúgy az első tippem nekem a ketamin lenne. Ezt Ilonka néven nyomják és egy lónyugtató. Vannak belőle dizájner variánsok is (pl metox)
ennek kb 3-4 órás hatása van... csak azt nem értem miért a nyelven át toltátok..
Nem hallucináltam, de olyan tompa lett minden, kicsit kapart a torkom. Olyan 1 óra volt igazából, utána már csak egy pici bizsergő utóhatást éreztem. Nem hánytam, kissé bizonytalanabbul mozogtam, mintha zsongott volna a fejem, de nagyjából emlékszem a dolgokra, nincs emlékezetkiesésem. Kicsit émelyegtem, amint ettem, jobb lett. Egy ilyen kb 2 centis kis fehér talán papír? csomagban volt, és ahogy bevettem, szétáradt a testemben a bizsergés.
Nem vagyok benne biztos egyébként, hogy drog volt, ha meg igen, akkor valami lájtosabb, könnyen hozzáférhető cuccnak kell lennie.
Igyekeztem mindent leírni, remélem ez így segít.
Pfhú hát lehetett dzsina (GHB) is. Ez folyékony exnek is hívják, és elképzelhető hogy ebbe volt beáztatva az a papír.
a leírásod alapján rush is lehetett, mert az meg egyből jön. viszont azt meg szívni kellene gázként, szóval nem tudom hogy lehetett hatásos orálisan.
nekem ez a kettő a tippem, de megmondom a frankót a pályafutásom alatt még nem találkoztam konkrétan ilyen szerrel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!