Másnak is ilyen? Méh és hólyagsüllyedés jele? A nőgyógyászom nem vehette észre?
30 éves nő vagyok. Nem születem még, és
már egy ideje nem volt szexuális kapcsolatom sem.
Ez igen nagy eséllyel lehet húlyag- és végbélsüllyedés. a tünetek kifjezetten erre utalnak.
Egy normál nögyógyászati vizsgálatnál nem veszik észre, mert a vizsgálati helyzetben "visszacsúsznak" a helyükre a lesüllyedt részek.
Ha feltétlen diagnosztizáltatni akarod, akkor szólj az orvosnak, hogy eza ganud, és ne hátradöntött, hanem ülö helyzetbe fordítva vizsgáljon meg.
Viszont amit erre javasolnak - minél elöbb mütét -, gyakorlatilag csak átmeneti megoldás, mert rövidesen újra elöjön, ha a kiváltó okot nem szünteted meg. A mütét miatt viszont nagyon sokszor hegesedések keletkeznek a hüvelyben, ami a szexet fájdalmassá vagy lehetetlenné teszi, ezért ez nem igazán megoldás.
Ami hatásos, az a Kriston-féle intimtorna, ha rendesen és rendszeresen végzed.
Nekem is hasonló tüneteim voltak (csak fokozottabb mértékben), és ezzel a módszerrel gyakorlatilag tünetmentes vagyok már 5 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!