Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagymamám hogyan vehette észre?

Nagymamám hogyan vehette észre?

Figyelt kérdés

Már majdnem 4 éve, hogy a szívkatéterezése rosszul sült el, és az érben leválasztottak neki egy rögöt...a következmény: agylágyulás, és féloldali bénulás.

Amikor hazakerült (úgy volt, túl sem éli), és megtanult valamennyire beszélni, azt mondta, hogy

"olyan furcsa, hogy nem tud úgy gondolkodni, mint régen. Nem forog úgy az agya"

Én ezt nem tudom felfogni. Ha egyszer károsodott az agya a hiba következtében, és csökkent a működése (észre lehet venni dolgokon...), akkor hogyan jöhetett rá erre?

Akkor csak nem károsodott annyira..

Amúgy ami változott: nem érzi a sót az ételben, nem érzékeli az idő múlását, türelmetlen, nincs el egyedül.

2014. aug. 20. 14:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Érdekes dolog, hasonlót tapasztaltam. A mamának átmeneti agyi keringési zavara volt, nem járt bénulással, annyi volt a tünete, hogy nem találta a szavakat. Ugyanazokat a szavakat válaszolta minden egyes kérdésre (természetesen zavarodottnak tűnt, mert értelmetlenek voltak a válaszai emiatt), de miután elmúlt a keringési zavar, ő maga mondta el, hogy emlékezett, mit akart mondani, de nem tudta kimondani az odaillő dolgokat, és felismert mindenkit, a környezetét is mindent.
2014. aug. 20. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!