Mitől pisilek olyan sokat, ha szinte semmi folyadékot nem iszok? L
Figyelt kérdés
Naponta kb 3-4dl-t iszok (kávéval együtt), mégis folyamatosan járok pisilni. Minden este elalvás előtt ki kell mennem, és mikor éjszaka felkelek valami miatt 1-2x, nem tudok visszaaludni, ha nem voltam pisilni, mert nagyon kell. Aztán reggel is az az első, hogy megyek a fürdőbe. Mielőtt elindulok otthonról, muszáj akkor is mennem. Mitől van ez?2023. márc. 20. 06:43
11/12 anonim válasza:
Igyál vizet, nem szégyen óránkánt menni pisilni. Még egészséges is felállni óránként. Teszteld, h meddig biros, sztem fejben is dől el. Én ha akarok 20 percenként is tudok.
12/12 anonim válasza:
Minimum 1,5l víz naponta. Plusz ami egyéb folyadékot beviszel, leves, kv, akármi. Ez az egészséges, hacsak nem izzadsz nagyon. Kinyírod a veséidet, csúnya lesz a bőröd, ha nem iszol ennyit. Többet felesleges, de ennyit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!