Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vajon mi történik, ha megiszok...

Vajon mi történik, ha megiszok egy teljes flakon Raid szunyogírtó folyadékot?

Figyelt kérdés
Olvastam a leírását, és hát mérgező. Vajon a szervezetre hogyan hatna?

2022. júl. 25. 08:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyű kínok között meghalnál, mert szétmarná a szerveidet.
2022. júl. 25. 09:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, hogy mit éreznél és milyen tünetei lennének, de gondolom mesterséges anyagokból áll, azok pedig a szervezetre nem kedvezőek. Lehet tanulmányozni a különböző kígyók mérgeit. Van olyan kígyó, ami ha beléd fecskendezi a mérgét, akkor igen aktív leszel, majd utána meghalsz. Én mesterséges anyagokkal nem próbálkoznék.

Volt egyszer, hogy nyers kovászos tésztát fogyasztottam (mert nem volt más ételem) és olyan erőteljes görcsöt éreztem, amit előtte még sosem. Úgy fáztam, mint előtte még sosem (pedig volt, hogy -5 -10°C-ban aludtam és még akkor se tapasztaltam olyan erőteljes fázást), pedig 2 takaró volt rajtam és annyi idő alatt rendszerint át szoktam melegedni.

Én nem játszanék vele. Ha pedig csupán az érdekel, hogy milyen hatásai lehetnek, akkor a kígyók mérgei változatos garmadája áll rendelkezésedre az olvasásnak vagy dokumentum filmek nézésének, ahol akár személyes beszámolókat is olvashatsz (lebénult testrész, néhány percen belüli halál, remegés, jó érzet (extázis, de vége a halál), kontrollálatlan remegés-reszketés, agyi sokk (degenerált leszel, lebénulsz) stb. stb. - olyanok, amikről az ember nem igen hall). Egyrészről érdekesek, hogy milyen sokféle tüneteket produkálhatnak a különböző kígyók, másrészt undorító és rettenetes - főleg, ha élőben látnád.

2022. júl. 25. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!