Az én péniszem kicsinek számít? 15,5 cm merev állapotban 27fi
Figyelt kérdés
2023. márc. 19. 21:04
4/7 anonim válasza:
Teljesen jó, szerintem ennél kisebb méret is jó sok nőnek. Szerintem ez inkább a férfiaknak fontos valahogy úgy vettem észre hogy a nő messze nem foglalkoznak ennyit a mérettel
5/7 anonim válasza:
27 évesen már tudhatnád, hogy minek tartják a nők. Tudod használni? Vagy szűz vagy még? Valami visszajelzésed csak volt már…
6/7 anonim válasza:
Ha megvan legalább 4cm vastag, akkor a nők egy jó részének elég lehet. A legtöbben nem fogják valami nagynak tartani, de nem is túl kicsi.
7/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem kicsi. A pasim 16 cm-es volt, olyan 3.5 cm vastagsággal, ami tökéletesnek bizonyult számomra. Nagyobb nem is kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!