Milyen arányban vannak azok, akiket tényleg megvédett a covid ellen adott vakcinasorozat, és nem lettek covidosak?
"Történetesen ismerek egy csövest,ott van at irodánkhoz közel és full nem volt beteg.Napi szinten megyek el mellette.Én sem voltam beteg.Ami lehetetlen,ha "járvány" volt."
Nem vagyok benne biztos,hogy egy járvány arról szól,hogy mindenki kivétel nélkül megkapja a fertőzést,és látványos tüneteket produkál.Pld.a pestis járványban sem betegedett meg mindenki(Persze lehet tévedek,erről egy virológus biztos jóval többet tudna beszélni)Meg azért valljuk be,még egy orvos sem pusztán ránézésre diagnosztizál valakit,akkor sem,ha minden nap mellette megy el...de az orvosok kapcsán pont tudok mondani ellen példákat is a csövesre:Munkámból kifolyólag napi szinten vagyok kapcsolatban orvosokkal,nem egy volt,aki már a kezdetekkor a legjobban vigyázott magára,egész nap kesztyű,maszk,fertőtlenítés,és az elsők között lettek betegek,nem épp enyhe tünetekkel.Sok kérdés van itt,az biztos.És számomra is gyanús egynéhány esemény.Az nagyon nem tetszett például,hogy a lakosság szinte nulla tájékoztatást kapott a vakcinákról.Csak regisztráljunk,és minél hamarabb bökjék belénk.Miközben ha veszünk egy kiló macskatápot a kedvencünknek,még arra is rá van írva,hogy miből mennyit tartalmaz,és miért jó a macskának.És sajnos néhány embert én is ismerek,akik ugyanazokról a mellékhatásokról panaszkodtak,amiket írsz.
16# Nem tudom, de nem érzem hogy nagyon ki akarnék tűnni a tömegből. Igazad lehet, hogy sokan csak alap óvintézkedésből oltatták magukat. Nem is ezzel van bajom. A kérdés viszont az, hogy 'alap óvintézkedés'-ként miért fér bele sokaknak hogy a gazdaság tönkremegy, sokan nincstelenekké válnak, a fő halálozást okozó betegségekben szenvedők hiányt szenvedjenek az ellátásban és ezért meghaljanak stb. Aztán itt van sokszor az alapvető logika hiánya. Mondok egy példát. Nemrég sajnos többször is járnom kellett a Délpesti Kórházban ahol akkora lift van amiben 3 ember fér el úgy ahogy kényelmesen, 4-en már csak szűkösen. A feliratok pedig a liftben és a kinn a liftajtón enyhén szólva röhejesek voltak. Legjobban ez verte ki nálam a biztosítékot:
- Kiszálláskor és beszálláskor ügyeljen a legalább 1 méter távolság megtartására.
Érted, az nem baj, hogy a liftben kb 30cm-re van egymástól az arcunk, de azért ki-beszálláskor tartsunk legalább 1 méter távolságot!! Nyilván mindenki látott már ehhez hasonló 'eszes' feliratokat közintézményekben stb helyeken. Mégse üt szeget a fejekben, hogy ha ezek (akiknek az utasítására az ilyen feliratok kikerülnek) komolyan gondolnák hogy a covid veszélyesebb mint az átlag influenza, akkor talán nem engednének egy embernél többet egy ilyen liftbe. És ez csak egy a sok idióta feliratokból, lehetne hosszasan sorolni a példákat, a tömegközlekedésben, repülőn stb.
A másik hogy nincs már egy egészséges szkepcitizmus az emberekben azzal a sok zöldséggel kapcsolatban ami a médiából jön.
Sokat tudnék erről írni, vagy beszélni, én sem voltam mindig kétkedő 'laposföldhívő'. Talán akkor kezdődött mikor kb 13-14 éve megnéztem a Zeitgeist-t. Ott elmagyarázzák pl hogy hogyan működik a pénzrendszer (velejéig korrupt és romlott). Annyira hihetetlen volt, hogy hamar el is hessegettem magamtól ezt az egészet és nem foglalkoztam vele. Viszont ahogy teltek az évek felfigyeltem rá, hogy innen is onnan is hallani erről. Független szakértők, elemzők stb, akiknek egészen biztosan semmi kapcsolatuk egymással és nem szekta tagok v ilyesmi. Ezután már valahogy jobban felfigyeltem a hasonló visszásságokra, 'véletlenekre', 'érdekességekre' és éreztem hogy valahogy nem kerek ez a történet amit a média nyomat. Elkezdtem független hírforrásokból (is) tájékozódni, meghallgattam sokmindent, amire azelőtt legfeljebb csak legyintettem volna. Lassanként kikerültem a fősodor média szuggesztív hatása alól és elkezdtem a józan eszemre hallgatni. És mikor jött a covid már rögtön az elején nem volt nekem kerek ez az egész történet. Túlságosan nagy 'csinnadrattát' csináltak körülötte, olyan volt az egész mint egy agresszív, nagyszabású reklámkampány. És az is nagyon 'nem kerek', hogy az egymással örökösen civakodó, egyet nem értő nemzetek kormányai hirtelen mintegy vezényszóra mind ugyanazt csinálták, mégpedig azonnal... Ilyen a világon nincs míg ember az ember, nem hinném hogy hirtelen valami nagy megvilágosodás szállt volna a vezető kormányokra/politikusokra (különben most miért háborúznának, nemde?). Sokkal valószínűbb hogy ez az egész covid-balhé alaposan meg volt szervezve, elő lett készítve, le lett vezényelve. Nemzetközileg. Az emberek félelmeire, hiszékenységére, jószándékú együttműködésére alapozva. Bocs a terjedelemért. (Egyébként kösz hogy nem pontoztál le és én sem téged ) :)
25#
Köszi,hogy leírtad.Vannak furcsaságok,az tény.Bill Gates nyilatkozik a világnak a járványról,tényként közöl dolgokat.Miért is? Mert egy rohadt gazdag üzletember?
Én még soha nem voltam beteg Covidtól. Ahogy lehetett, rögtön megkaptam az első oltás(páros)t (Sputnik-V)
Bő másfél évvel később decemberben egy Pfizert. Most nézem csak hogy van már új vakcina is, csak szartak bele hogy tájékoztassanak. Pedig beregisztráltam a kormányzati szar oldalra. Úgy látszik mégse ér semmit ha egyszer nem fontos. Inkább mindenki az ukránok seggét bújja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!