Milyen arányban vannak azok, akiket tényleg megvédett a covid ellen adott vakcinasorozat, és nem lettek covidosak?
Én, nint eü dolgozó tudok mesélni.
A covid nagyját megúsztam, mert nem olyan helyen dolgoztam, de volt olyan is, hogy 2 vagy 3 oltassal voltam pl covid intenzíven és semmi bajom nem volt.
Aztán 7 hónappal a 3. oltás után lettem covidos, de azt se munkahelyen szedtem össze, hanem csaladtagtol. Én megúsztam enyhe tünetekkel inkább csak gyenge és levert voltam, de 2 kollégám meg tényleg nagyon rosszul volt. Az egyik két hétig otthon volt, a másik meg majdnem a mentőt hívta magára. Aztán volt olyan is, aki az oltás ellenére ha 3x bem volt covidos, akkor egyszer sem.
Összessegeben elkaptuk, de könnyebben, nehezebben atveszeltuk.
Volt olyan kolléga, aki meghalt ez idő alatt, de nem tudom, hogy a virushoz volt-e köze vagy csak simán súlyos beteg volt.
#5! Végre egy egészségügyis, aki nem hazudozik össze -vissza👏
"Volt olyan kolléga, aki meghalt ez idő alatt, de nem tudom, hogy a virushoz volt-e köze vagy csak simán súlyos beteg volt." Már csak annyi, hogy ez oltatlanként ugye nem lenne kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!