Milyen arányban vannak azok, akiket tényleg megvédett a covid ellen adott vakcinasorozat, és nem lettek covidosak?
14#
Pontosan melyik része a kamu?
15#
A józan eszét elvesztett rettegőből nem biztos,hogy több van,mint az alap óvintézkedéseket betartókból.Könnyen lehet,hogy ezt csak te szeretnéd így látni,hogy magadat mindenképp a tömegből kiemelkedőnek lásd.
(Nem pontozlak le,és az előtted szólót sem)
17#
Maga a vírus nem kamu.Van arra valami ésszerű magyarázatod,hogy mitől ment el egyik reggel teljesen az íz-és szaglás érzékelésem,majd csak két hét múlva jött elő? Soha nem történt még velem ilyen azelőtt.Az,hogy a vírust szándékosan szabadították az emberiségre népirtás céljából,az nem kizárt.És lehet ugyanez a célja a vakcináknak is.
Azért azt megjegyzem, nem tudom ki miből tartja el magát,de a járvány kezdetekor hallottam már vállalkozótól olyat,hogy "Aki beoltatja magát az hülye" így azért sokkal könnyebb ám birkázni másokat,pld.egy családos Eü.dolgozót.
18,vegyi fegyver vagy más is lehet a háttérben.A vírusokkal kapcsolatban nekem más a felfogásom,sok orvos másképp is értelmezi a "vírus" szót.Szerintem olyan sincs,hogy "fertőzés".De mondom,ez az én véleményem.Mindenki abban hisz,amiben akar.Ha valaki a tv-nek hisz,akkor annak hisz.De magyarázza már meg valaki,hogy a legtöbb cigány,csöves,suttyó proli hogy nem halt meg/lett beteg a haláloscovidpestistől.Meg a politikusok sem lettek betegek.Meg is szavazták maguknak,hogy nekik nem kötelező az "oltás",csak a bioterrorista,nagymamagyilkos átlagjóskának kellett oltakoznia,a fehér dolgozó rétegre ez halmozottan érvényes volt.Rengeteg video van,ahol oltottak szenvednek,halnak meg,csak azt a média nem mutatja.Rengeteg oltottat visz a mentő,csak nem beszédtéma.
Tudom,hogy nehéz döntés volt az oltakozás,de ha az egészség a tét,akkor inkább egészségesen legyek csőlakó.Halottan,betegen nem fogsz tudni dolgozni és a családod is éhen fog maradni.Ez az egész egy rohadt nagy kényszerítős szemétség volt a kormánytól és a globalista elittől.Remélem,hogy ez sokakat felébresztett.
19#
Ha esetleg vegyi fegyver,akkor viszont az összes vírusteszt is kamu,és nem is vírusfertőzöttséget mutat ki? Nem hinném.Persze,ettől még lehet szándékosság a dologban,csak akkor sokkal valószínűbb,hogy vírust szórtak szét az emberek között.
Személyesen beszélgettem egy sebész főorvossal,aki sokáig járványtagadó volt,aztán ő is beleesett,pár hétig nem is ment dolgozni.Az ország fő pocakosát beoltották kamera előtt,jó,persze az is igaz,hogy nem tudhatjuk,nem-e aszkorbinsav volt benne.
"De magyarázza már meg valaki,hogy a legtöbb cigány,csöves,suttyó proli hogy nem halt meg/lett beteg a haláloscovidpestistől."
Ezt nem egészen értem.Mire alapozod? Minden ilyen emberrel beszéltél,a Józsi bácsihoz,meg a lakatos Tyson-hoz is visszamentél egy év alatt legalább kétszer,hogy biztosan nincs/nem lett közben sem semmi baja? Mindezt részletesen lejegyezted? Mit jelent a legtöbb? Nekem és öcsémnek (mint kontakt személynek) ugyanazon tüneteink voltak,még mielőtt beadattuk volna a vakcinát.Ha még hozzászámolunk 3 oltatlan(mindegy,hogy roma,hajléktalan,vagy egyéb) embert,akinek semmilyen tünete nem volt,akkor az 5 közül a legtöbb nem lett beteg.De ugyanezt lehet nagyobb számokkal is:20 000 oltatlanból csak 8000-nek voltak covidos tünetei,a legtöbbnek nem,vagy nem tudni,mert lehet,hogy 2-3 napos enyhe hőemelkedésen és gyengeségen kívül semmi mást nem érzett.
"Rengeteg video van,ahol oltottak szenvednek,halnak meg,csak azt a média nem mutatja.Rengeteg oltottat visz a mentő,csak nem beszédtéma."
A "rengeteg" itt is relatív,de nem zárom ki.Van rá esetleg forrásod? Megnézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!