Tokára lehet edzeni? Ha igen milyen mozdulatokkal? Kérlek ne kezdjetek el gúnyolódni, az osztálytársaim sajnos már eleget csúfolnak miatta :-C
Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 18:50
1/3 anonim válasza:
Tokára edzeni? Tudtommal ott nincs izom, így "edzeni" nem lehet rá. Amikor valaki "hasról akar fogyni", és elkezd felüléseket csinálni, azon is jót mosolygok. Lokális zsírvesztés nincs, maximum, ha műtéti eljárással távolítják el a szöveteket. Mivel a zsírszövet nem helyhez kötött, így vagy "mindenhonnan fogysz", vagy sehonnan. Az meg, hogy arányában hol tárol a tested több zsírt (általában has, fenék, comb környéke, vagy a te esetedben "toka"), genetika. Ha a tokát akarod eltűntetni, fogyni kell. Fogyni úgy fogsz, ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit a tested elhasznál. Ha komolyan veszed, szépen számolni kell a bevitt kalóriamennyiséget, és a reggel, étkezés előtt/wc után mért testsúly csökkenés mértékéhez igazítani. Az egészéges súlyvesztés kb heti 1-1.5 kg, de mivel se a korod, se a testsúlyod nem tudom, ez változhat. Edzeni is érdemes (akár futás, saját testsúlyos, bringázás, gyakorlatilag bármi), ezzel is növeled az elégetett kalóriamennyiséget. Ha meg nem érdekel az életmód váltás, akkor egyszerű: egyél kevesebbet. Ha létezne csodaszer, amivel napi 45db nutellás pizza mellett heti 45 kilót lehetne fogyni edzés nélkül, nem lennének dagadt emberek. De sajnos ilyen nincs.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Az igaz, hogy alkati adottsag, mikor nem a tulsuly tokarol van szo, de vannak gyakorlatok. En osztonosen, ha egyedul vagyok, megfeszitem, elernyesztem, es kepeken ugy tunik, azokban az evekben, mikor odafigyeltem erre is, akkor kevesbe latszott.
De jo bunkok az osztalytarsaid ezzel egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!