Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az egyik osztálytársam minden...

Az egyik osztálytársam minden nap megkérdezi tőlem, hogy meleg vagyok-e. (Igen, sajnos az. Nem tudom elnyomni.) Hogyan tudnám leállítani, hogy ne kérdezze meg többet? Nem szeretném bevallani senkinek.

Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Küld el a pitsába.
2022. ápr. 13. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezz vissza, hogy azért érdekli, mert tetszel neki és kikezdene veled, vagy miért izgatja ennyire a fantáziáját?

Szerintem ez leállítaná :)

2022. ápr. 13. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Jaj, nagyon aranyos vagy, de nem vagy az esetem."

2 legyet egy csapásra.🤷‍♂️

2022. ápr. 13. 20:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért eddig miket válaszoltál? Ha le akarod állítani, de nem akarod bevallani, akkor tagadd le. Mondjuk ha ennyi ideig lebegtetted, akkor már úgysem fogja elhinni.
2022. ápr. 13. 21:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként simán lehet, hogy ő az..

Nekem egyik osztálytársam kérdezgette.

"Te buz¡ vagy?"

"Megnézed a faxom, hahahh"

"Te mikor verted ki utoljára"

Én mindig kb elküldtem őt a francba. Aztán legközelebb mikor kérdezte hogy "Te buz¡ vagy? Mondom, nem de úgy látom téged nagyon foglalkoztat a téma, gondolom te az vagy?

Látszott hogy elszégyelli magát. Modom neki, mivan nem is tagadod... Elkezdi: Hát...

2022. ápr. 13. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem lehet leállítani. Amikor nekem volt egy nagyon jó barátnőm, akkor elkezdték, hogy biztos leszbik vagyunk. Ez kelleemtlenül érintett, nem akartam, hogy visszajusson hozzá, hiszen ezek után más szemmel nézett volna rám és feleslegesen ment volna tönkre a száomra fontos kapcoslatunk, mert nem is voltam belé szerelmes. (Ráadásul én mindig is nehezen barátkoztam, eért örültem, hogy végre van haverom)

Ha szépen elmagyaráztam, hogy nem vagyok szerelmes belé, ő se belém, akkor vagy azt mondták, hogy de szerelemsek vagyunk egymásba vagy akkor homofóbnak hívtak, hiszen egy normális heterót nem zavarja, ha leszbikusnak gondolják, vagyis ők ezt gondolták.

Leérettségiztem, elmentem egyetemre, ott már senki sem tett ilyen megjegyzéseket.

2022. ápr. 13. 22:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarod elnyomni a melegségedet? Hidd el, hogy egyáltalán nem ciki, se szégyen, ha meleg vagy. Az ilyenekkel pedig ne foglalkozz, vagy kérd meg, hogy hagyja abba
2022. dec. 2. 17:47
 8/8 sandrisbp válasza:
Szerintem csak kérdezd meg, de minden támadó él nélkül, ha legközelebb is felhozza, hogy "miért érdekel ez annnyira? csak nem ki akarsz kezdeni velem?" És várd meg, mit válaszol... amúgy mennyi idősek vagytok?
2023. szept. 18. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!