Hi. Nagyon félek,mi lehet ez? 19/L
"éjjel arra ébredtem párszor, hogy levegőt se kapok" Csak tele volt takonnyal/a stressz meg a sírás miatt még magyon feszültek a nyaki izmai. én is voltam már így...
Pánikroham tünetei: intenzív, elviselhetetlennek megélt, rossz közérzet; menekülési késztetés; kontrollvesztéstől, megőrüléstől, haláltól való félelem; légszomj (a beteg érezheti úgy, hogy mindjárt megfullad); a beteg úgy érzi, minden kicsúszik a kezéből;
szapora szívverés; kipirulás; izzadás; reszketés, hidegrázás; szédülés; émelygés; hőhullámok;
görcsös hasi és/vagy mellkasi fájdalom; fejfájás; gyengeség;
gombócérzés a torokban, nyelési nehezítettség.
Nekem is szokott lenni, nem ásítottál túl nagyot? Akkor szokott beakadni és az tud fájni, ha nem csukod be és nyitod ki gyorsan.
De a sírástól is lehet, mitől sírtál ennyire, megbántott valaki, vagy mi vokt a baj?
Ne izguld túl, amit tehetsz nem stresszelsz rá, és nem olvasgatsz minden szart, mert bemeséled magadnak, én is ilyen vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!