Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hi. Nagyon félek,mi lehet...

Hi. Nagyon félek,mi lehet ez? 19/L

Figyelt kérdés
Tegnap rengeteget sirtam,kb 2 órán keresztül folyamatosan..nagyon szorongtam stb..utána elkezdett nagyon fájni a fejem elől,most mikor fel ébredtem hátul nagyon fáj és a torkomban az izom/csont,ugy vettem észre hogy mikor ásitottam az állam alatt egy ponton nagyon fájt,és most azt is érzem mintha teljesen be lenne dagadva a torkom,félek hogy megfulladok,ez biztos a sirástol van vagy valami mástol is lehet?

2023. márc. 8. 12:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"éjjel arra ébredtem párszor, hogy levegőt se kapok" Csak tele volt takonnyal/a stressz meg a sírás miatt még magyon feszültek a nyaki izmai. én is voltam már így...

Pánikroham tünetei: intenzív, elviselhetetlennek megélt, rossz közérzet; menekülési késztetés; kontrollvesztéstől, megőrüléstől, haláltól való félelem; légszomj (a beteg érezheti úgy, hogy mindjárt megfullad); a beteg úgy érzi, minden kicsúszik a kezéből;

szapora szívverés; kipirulás; izzadás; reszketés, hidegrázás; szédülés; émelygés; hőhullámok;

görcsös hasi és/vagy mellkasi fájdalom; fejfájás; gyengeség;

gombócérzés a torokban, nyelési nehezítettség.

2023. márc. 8. 13:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott lenni, nem ásítottál túl nagyot? Akkor szokott beakadni és az tud fájni, ha nem csukod be és nyitod ki gyorsan.

De a sírástól is lehet, mitől sírtál ennyire, megbántott valaki, vagy mi vokt a baj?

Ne izguld túl, amit tehetsz nem stresszelsz rá, és nem olvasgatsz minden szart, mert bemeséled magadnak, én is ilyen vagyok.

2023. márc. 9. 21:09
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!❤️ #12 a párommal volt egy nagy veszekedésünk..😞 amugy azóta már okés újra minden.
2023. márc. 9. 21:33
 14/14 A kérdező kommentje:
Elmult.
2023. márc. 11. 13:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!