Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy bírjam suliba/programokon...

Hogy bírjam suliba/programokon pisilés nélkül?

Figyelt kérdés
Minden szünetbe kimegyek. Az osztály programokon volt, olyan hogy miattam meg állt a busz. Amúgy nem kell alig jön pár csepp de mindig úgy érzem, hogy mindjárt bepisilek. Mivel tudom, hogy órán nem engednek ki a tanárok ezért minden szünetbe kimegyek. Ez először csak akkor volt ha a barátaimnál aludtam. Órákon át fent voltam és öt perrcenként jártam ki mosdóba de amúgy nem kellett. Aztán suliba is elkezdőtött és nagyon gáznak tartom.
2023. márc. 4. 20:30
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Stresszes vagy?
2023. márc. 4. 21:07
 12/15 A kérdező kommentje:
igen
2023. márc. 4. 21:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyugtasd meg magad, hogy ha kell, akkor kimész. Szerintem ha órán szólsz, hogy muszáj kimenned egy kicsit, akkor biztosan kiengednek (ezt arra az esetre írom, hogy ha tényleg nagyon kell pisilned).

Meg tényleg igyál rendesen, olyasmit is el tudok képzelni, hogy mivel keveset iszol, ezért töményebb a vizeleted, ami irritálja a húgyhólyagodat, ezért kell pár cseppnél is menned, mert inkább szabadulna tőle a tested.

Megoldás az önmegnyugtatás lesz és a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás.

2023. márc. 4. 21:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem iszol többet a suliban, mint otthon, mégis jóval többször el kell menned ott pisilni, akkor annak vélhetően pszichés oka van.
2023. márc. 4. 22:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Pszichológiai probléma ez, te magad is írod, otthon nincs gond, máshol attól félsz, hogy nem tudsz menni ha kell, emiatt szorongasz. Az nagyon rossz ötlet, hogy suliban pl. egyáltalán nem iszol, kell a folyadék a szervezetednek. Ha magad nem tudtad megoldani, márpedig nem, ha 2 éve tart, akkor fordulj szakemberhez (pszichológushoz). Szüleiddel beszélj erről, ők segítenek, vagy ha velük nem vagy olyan viszonyban, akkor a sulipszichológushoz tudsz fordulni.
2023. márc. 5. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!