Hány órán át bírtátok pisilés nélkül, úgy hogy nagyon kellett pisilnetek?
Úgy hangzik, mintha ez verseny lenne és érdem, ki tud nagyobb számot mondani vagy elérni, te pedig büszke vagy most magadra. Biológiailag sem egészséges és szervi károsodás lehet a vége, mentális sem, hogy lenne lehetőséged pisilni, mégsem teszel érte. Ritka és speciális körülmény kell ahhoz (kb. mozgásképtelenség), hogy ezt ne tudd megoldani.
A tűréshatárral játszani pedig ostobaság, nem ér annyit egy megrepedt húgyhólyag és hetekig vagy hónapokig tartó fájdalma, műtétje és rehabilitációja.
Nekem 6-7 óra, de csak az első példájában írt speckó okok miatt.
Buliban voltunk, pisilni kellett, de hívtak táncolni, jó majd egy-két szám után elmegyek. Elestem, nem tudtam talpra állni, úgyhogy tartogathattam a sok eszem miatt...
Több órát vártunk a mentőkre, meg a sürgősségi, meg az ellátás, meg mire hazajutottam másnap reggelre, mire sikerült eljutnom mosdózni...
De nem egészséges, mert az inger egy idő után elmúlik, és akkor sem érzed, mikor már veszélyt jelent, hogy nem ürítesz. Ahogy az első írta, komoly egészségkárosodás lehet a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!