Ti mit csinálnátok, ha távolsági buszon nagyon kéne pisilnetek?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel történt ilyen!
Ezért kérdezem!
2017. jan. 21. 21:40
1/8 anonim válasza:
Hát igazából előtte el kell intézni,ha meg kis dolog és senki nem látja/messzire mész akkor flakonba,ha nagy dolog akkor pedig muszáj leszállni,de próbáld visszatartani,hát a lányoknak meg nem tudok segíteni mert nem vagyok lány :D
3/8 A kérdező kommentje:
Hát én ha fiú lennék se mernék flakonba!
Mivan ha mégis észre veszik?
2017. jan. 21. 21:55
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves második a buszokon nem lehet kinyitni az ablakot! Plusz megnézném,hogy mindenki előtt kipisilsz!
Köszi az eddigi hozzászólásokat várom a többit is!
2017. jan. 21. 22:02
5/8 anonim válasza:
Velem is történt, hamarabb leszálltam a tervezettnél.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen,de dugóba keveredett a busz!
Nem tudott leszállni! :(
2017. jan. 22. 08:40
7/8 anonim válasza:
És mi lett a történet vége?Amugy távolsági buszokon sem gyakran van wc, ugyhogy mindenképp elötte kell elmenni.Ha petit nagyonkéne én inkább leszálnék minthogy bepisiljek :D
8/8 anonim válasza:
Velem is volt ilyen egyszer, szóltam a sofőrnek, hogy álljon meg, mert baleset lesz. Az egyik megállóban megállt, leszálltam pisilni, azt addig megvárt. Jófej volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!