Hogy tudnék leszokni a hashajtóról?
Szerintem menj el orvoshoz elsőkörben (háziorvos) gondolom többet tud erről, vagy tovább tud utalni olyan helyre, ahol profik ebben.
De gondolom a gyógyszer abbahagyása lesz a megoldás, mégha pár napig szenvedés is lesz.
"Hogy tudnék leszokni a hashajtóról?"
"a gyógyszer abbahagyása lesz a megoldás"
Szakértőnek tűnsz... :D
A vastagbélnek három része van – a felszálló, a haránt– és a leszálló vastagbél. Amikor vécére megyünk, többnyire csak az utolsó részt ürítjük ki. Ez a következő napig újra feltöltődik, és kezdődik az egész előről. Ha erős hashajtót veszünk be,
megtörténhet, hogy a teljes vastagbél kiürül, vagyis mind a három rész. Amíg aztán
újra megfelelően fel nem töltődik, három nap is eltelhet. Tehát ha hashajtó után 3-4 napig nem tudsz vécézni, akkor nem szorulásod van, csak nincs elég széklet a vastagbeledben, mert teljesen kiürítetted az egészet. Próbáld ki a paradicsompüré fogyasztását, igyál meg 1-2 dobozzal egy nap. Meg egyél zabkását és egyéb jó rostos dolgokat, de mellette figyelj a megfelelő vízfogyasztásra! És ne vegyél be hashajtót! Menni fog magától is.
(laikus vagyok, lehet jobb, ha tényleg megkérdezel egy orvost).
Az előző link vége nem kell, érdemes elölről megnézni (csak véletlenül maradt benne a link vége, szóval):
De elölről indul, fogalmad sincs róla. Csak nálad talán a böngésző tárolt valamit, mert az sem ért semmit.
Végén a 2267 secundum az indítási pont, anélkül elölről indul és kész, vita nincs.
Előbb elfelejtettem a kérdésre reagálni.
Szerintem antibiotikumokkal kell kipusztítani a bélflórát és akkor majd foshatsz rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!