Attól lessz valami bajom ha nem eszek? 20l,45kg
De a gond az hogy nyelni is nehezen tudok. És még a víz se kell. Ma úgy két korty vizet ittam, szivoszállal.
gyümölcslét
Nem iszom mert az édess én meg már öt éve nem eszek semmi édeset és nem is iszok. De nem is kívánom.
12
Nem ennyi esszem van csak egyszerűen nem kell és nem erőltetem ha nem kell
De, ennyi eszed van. Mert ilyenkor eroltetni kell, bizony. Ha eddig nem jutsz el agyban, illetve meg betegseg alatt is csak a dietadra tudsz gondolni, hogy te nem iszol cukrosat meg nem tom..
Hat aki hulye, haljon meg, tartja a mondas, ugye.
Amugy meg sejtettem, hogy errefele fog menni ez az egesz, az anorexiadat kezeltetni kene. A kerdesnek ertelme nincs, mindenre ellenkezel, mint egy sertett kamasz, hat igy jartal.
15
Nincs semmi problémám fejben csak most ha nem kell hát nem kell. Szedem a gyógyszereket és majd helyre jövök és akkor majd eszek meg iszok rendesen.
14
Én nem diétázok. Eddig se ettem, ittam semmi cukrosat és mégse lett semmi bajom. Ez nem diéta csak egyszerűen nem kell semmi ami édes.
Ami meg a másik nem vagyok anorexiás.
"A kerdesnek ertelme nincs, mindenre ellenkezel"
Nem ellenkeztem csak leirtam hogy laktóz érzékeny vagyok, nem eszem-iszom édeset, és hogy úgy érzem semmi se kell
17
El írtam.
Egyre rosszabbul vagyok pedig szedem a gyógyszereket,meg az antibiotikumot rendesen. De egyre inkább legyengülok
Na vajon miért vagy legyengülve egyre jobban kérdező?
Erőltesd meg magad vagy kórház lesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!