Attól lessz valami bajom ha nem eszek? 20l,45kg
Pár nap diéta, betegség esetén, nem szokott számítani, ám neked amúgy is kevés a súlyod, még elfogysz, mint a gyertyaszál.
Ha az evés nem is megy, inni muszáj lenne, mert kiszáradsz!!! (Akár kanalanként langyos tea, több alkalommal, vagy használj szívószálat, csak igyál!)
Enni meg sokszor keveset, ha a darabos kaja nehezdre esik, akkor legalább joghúrt, krémtúró ilyesmi. Vagy ha a tejes cuccokat nem bírod, akkor kissé sózott krumplipüré, (a sóbevitel is lényeges), picit sózott lágytojás.
Elég vékonyka vagy, de pár nap ételmegvonástól nem lesz bajod, a folyadékpótlás viszont nagyon fontos lenne. Egyszerre ne igyál sokat, ha nem esik jól, inkább többször egy-egy kortyot, de igyál. Enni is megpróbálhatsz falatonként, egyszerre mindig csak amennyi még jól esik.
Jobbulást!
4
Laktóz érzékeny vagyok
Ha laktozerzekeny vagy, akkor pontosan tudod, hogy millio laktozmentes termek van. Te meg szerencses helyzetben vagy, szemben mondjuk egy tejfeherje erzekennyel.
Amugy most kifogasokat keresel vagy mi? 20 evesen azert odaig mar agyban el kene jutni, hogy hiaba nem kivansz semmit, mert beteg vagy, akkoris muszaj legalabb innod. Ez a minimum.
De ha nem, hat nem. Te dolgod.
Én is laktózérzékeny vagyok, amin segít a Laktáz tabletta, de mindegy.
Ezért írtam a sózott krumplipürét, (akár porból elkészítve),
picit sózott lágytojást, vagy ahogy mások írták, egyél levest. Vannak ezek a instant levesek (Smack, Vifon stb), vagy lehet gyorsan csinálni kockából (zöldség, csirke, tyúkhús leves). Nem mind erős, fűszeres.
#4-es voltam.
7
Nem kerestem semmilyen kifogást csak annyit írtam hogy laktóz érzékeny vagyok de én is tudom hogy van sok laktózmentes termék és azt is hogy van laktáz tabletta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!