A fülzsír megkövesedhet és lehet fél sárgaborsó méretű?
Kolléga füléből jött ki...
Tiszta, nem büdös ember. Azt mondja , valami mini fémkanálkával szokta tisztítani a fülét, szóval nem fülpiszkálóval visszanyomja... Létezik , hogy ennyi fülzsír legbelül összetömörül? És állítólag nagyon kemény. Nem is sárga, hanem sötétebb volt. Láttam is . Elsőre megijedt a kollégám, aztán nyugtázta, hogy csak fülzsír.
De én még aggódom, nem valami betegség ez? Szerintem dokihoz kéne mennie. Erre mondta,vá nem, ő nem beteg, nem megy...
Szerintetek is normál fülzsír, vagy lehet betegség mögötte, mit gondoltok?
Aki már találkozott ilyen izével, azok tanácsa érdekelne.
Jézusom, még soha. Úgy érzem, elég jól kitudom magamnak tisztítani. A munkatársam is ezt mondja, ezért lepődött meg ezen a cuccon.
De érted, kemény volt neki! Nem puha, nekem nem is tűnt fülzsírnak. Kopogtat az iroda asztalán, ahogy a kezéből kiejtette!!
Mi, akkor nekem, meg másnak is ilyen kemény izé van jó eséllyel a fül belsőbb járatában???
De normális, hogy ilyen kemény???
Én most voltam fülmosáson, mert már alig hallottam az egyik fulemre annyi zsír volt benne
Hat én ledobbentem amikor megmutatta az orvos a kis tálkát amiben ügye víz volt és a kijött cucc
Viccen kívül mondom, szerintem az egyik darab hossza elérte az 2-3cm-t is körülbelül.
És már full fekete színű volt, nem fogtam de keménynek tűnt, már már olyan volt mintha egy széndarab lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!