Reggel óta be van állva a nyakam, mit csináljak vele?
Reggel óta borzasztóan fáj a nyakam, hogyha jobbra döntöm a fejemet, mit tudnék csinálni vele? Jég nincs itthon, hogy borogassam, izomlazító sincs. Próbáltam többször is megmasszírozni és nyújtani, de olyan érzés, mintha spárgázni kényszerítenének, miközben nem tudok.
Köszönöm akinek van valami hasznos tippje :)
Keress egy jó párnát, lefekvés előtt kend be valamilyen kenőccsel, amiben hiszel (fájdalomcsillapító, lóbalzsam, stb.). Reggelre talán helyrejön.
Gyógytornával is próbálkozhatsz: [link]
Nekem is be szokott állni (szerencsére ritkán). Az államat leengedem, ameddig tudom, és a fejemet jobbra-balra görgetem, szép lassan. Mindig használ (ezt a gyakorlatot vízi tornán tanultam.
Az ilyen torna akkor is jó, ha a nyaki meszesedés miatt szédülök.
Ha el tudod viselni, pluszként tegyél a nyakadra tigris tapaszt. Vagy Flector tapaszt. Vagy hideg lóbalzsamot, vagy Crotalgin krémet. Jobb, ha valahogyan leragasztod, például gézzel+ragtapasszal, hogy ne kend össze a ruhádat/hajadat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!