Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha valaki álmában beszél azt...

Ha valaki álmában beszél azt lehet érteni?

Figyelt kérdés
Ma éjjel nagyon rosszat álmodtam, kiabáltam apámmal( nagyon utálom, és most felidegesített, amúgy nem vagyok egy kiabálós, agresszív ember egyáltalán) és reggel meséltem anyámnak, hogy milyen szar volt és mondta, hogy arra kelt, hogy az éjszaka közepén elkezdtem kiabálni. Megkérdeztem, hogy értette-e amit mondtam, azt mondta hogy nem, de szerintem érthette, mert máshogy viselkedik velem, csak az a baj, hogy amúgy nem emlekszem rá, hogy mit kiabálhattam álmomban. Tényleg nem lehet érteni, ha valaki beszél álmában, vagy ki lehet venni értelmes mondatokat?

2023. febr. 4. 10:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Változó, emberfüggő és helyzetfüggő is. Nekem a párom motyogni szokott, azt nem lehet érteni, de pl. egyik barátnőm alvajár és beszél is álmában, ő is kiabál néha. Mikor nála aludtam, akkor a nagy részét nem értettem, de volt, amit igen. Sokszor viszont nem túl értelmes mondatok, tehát pl ilyeneket képzelj el: "Halkítsd le a zenét! Elment. Palacsinta."

(Megtörtént eset :D)

2023. febr. 4. 10:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Van, amikor érthetö, van, amikor csak hangokat lehet hallani, szavakat nem. De a legtöbb esetben a szavak sem értelmes mondatok.

Másrészt meg ha valaki az álomban történtekel komolyan veszi, az nagyon ostoba lény

2023. febr. 4. 10:23
 3/3 Senior Séf ***** válasza:
Van egy dadogós ismerősöm, akiről tudom, hogy ha álmában beszél, soha nem akad el.
2023. febr. 5. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!