Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet valami bajom, ha néha...

Lehet valami bajom, ha néha 24 orat alszok? Egyáltalán normális, hogy tudok ennyit aludni?

Figyelt kérdés
Ejszakas muszak utan szoktam annyira faradt lenni, ha nem aludtam elotte lévő nap delutan, hogy hazajovok, délelőtt lefekszem es siman alszom másnap reggelig. Ha dolgom van es muszáj, akkor fel tudok kelni mondjuk délután, de akkor sem egyszerűen. Es ezutan a rengeteg alvas utan estere ugyanúgy elalmosodok mintha a normális 8 orat aludtam volna.
2023. febr. 3. 06:44
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként ilyenkor este mindig felebredek de ugy vagyok vele hogy ejszaka minek legyek ebren, ugyhogy vissza is szoktam aludni.
2023. febr. 3. 07:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális.
2023. febr. 3. 07:21
 3/3 anonim válasza:
Ki vagy merülve. Sajnos a szervezet nagyon megsínyli az ilyen életmódot a jelenben is és a jövőre nézve is.
2023. febr. 3. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!