Covid után fennmaradt tünet vagy teljesen más az oka? Normális egyáltalán?
Még szeptember elején volt olyan szerencsém, hogy jelentkeztek rajtam covid gyanús tünetek, melyről kb. egy hét múlva ki is derült, hogy bizony az, pozitív lett a tesztem. Semmi extra tünet nem volt, orrfolyás, köhögés, és nagyon minimális légszomj, ami annyit takart, hogy sűrűbben kellett szellőztessek, mert nagyon megéreztem, ha állott a levegő. Már jó pár hete, hogy kihelyeztek a karanténból, mert hogy ,,tünetmentes” voltam, azonban a fent említett bizonyos légszomj az továbbra is maradt, illetve nem bírom már annyira a megterhelő mozgásokat (pl.: testnevelés órán a futás és egyebek)
Ez mi miatt lehet? Feltétlen a covid ,,hibája” vagy lehet másnak is a jele? Naponta van hogy többször is jelentkezik ez a tünet (plusz mellé enyhe köhögés), próbáltam utána olvasni, de nem igazán találtam róla infót.
Házi orvos szóba sem jöhet, mert mikor covid gyanús tüneteim voltak (úgy hogy pozitív kontakt személyem is volt) elküldött a fenébe, hogy ez 10000% nem az. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!