A speedtől magas a pulzus és a vérnyomás?
Figyelt kérdés
Megelemi mind a kettőt?
két haverom tolja minden hétvégén valamikor hétköznap is.
Néha kínáltak de én még mindig annál az 1-2 sörnél maradok inkább.:)
Próbáltam mondani nekik hogy ez lehet hosszútávon káros az ereknek de hát nem nagyon izgatja őket.
Nem teszi tönkre az ereket?
Hettől szívinfarktust fognak kapni nem?
2023. jan. 16. 20:33
11/12 anonim válasza:
A speed-nek a nevében van az elérhető hatás. Nem is az infarktus az igazán veszélyes, hanem az esetleges agyvérzés, ami után, ha életben is marad az érintett, szélső esetben pelenkázásra szoruló, beszédképtelen élőhalottként létezhet tovább.
12/12 anonim válasza:
ezt akartam írni pont a válaszolónak aki írta hogy elfogadja hogy ez a végzete!én js így voltam vele !csak amikor meg sap majd egy maradandó,lassú lefolyású betegség szele kicsit átértékeled a dolgokat!egy stroke ahogy elottem irtak,nem ugy megy az hogy te majd egyszer csak osszeesel es helloszia(szerencses esetben)de ha eleted vegeig ágybaszarós leszel lehet nem ezt mondod,vagy egy kis májelégtelenség,vese stb!én nem az észt akarom osztani mert ugyanígy tettem,de mindenkinek eljön az ideje mikor végigméri mit művelt és elgondolkodik egy pillanatig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!