Miért baj az ha szinte minden nap megiszok 1-2 sört, és pár havonta jól be is rugok?
34 éves ferfi vagyok.Teljes èletet èlek. És ezt a szokásokat kb 10 ève tartom, csak nap végén
iszok. Mellete dolgozok, sokat sportolok.Uszok, futok, bicigli, kondi. Nem ,nem èrzem úgy hogy ez a mennyiség emelkedne. Most komolyan nagy baj ha minden este megiszok 1- 2 sört? Most ettől már rám is megàll az alkoholista " címke "?
Szóval alkoholista vagyok és irány az elvono?
.. :)
sokat sportolok.Uszok, futok, bicigli, kondi
Hihető, persze. Kiírtad a kérdést és mélyen belül te is tudod, hogy ez gáz, ezért ezzel a sportos kamuval próbálod egyensúlyozni, másrészt reméled, hogy páran itt megerősítik azt, hogy ez rendben van, hogy tiszta lelkiismerettel folytathasd.
5= pl 2 x tekertem körbe a Balatont 1 nap alatt, 1 x atuszatam, idén január 21 én pedig készülök a 2. Bartina turamara ( 45km)..
S te pl mit felmutatni "abszisztenskent"?
Biztos" aranyos" lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!