Vakbél környékén szúr, fáj. De nem elöször van ilyen szóval nem vakbél, de akkor mi lehet?
Tied volt a tegnapi vakbeles kérdés is?
Ennyiből nem lehet megmondani. Ha pasi vagy, nem tudom. Ha nő, akkor talán petefészek, de inkább kérdezz meg egy dokit.
nekem is fájt vakbél környékén azt mondta a doki egyek kevesebb gyorséttermi kaját stb...
táplálkozz egészségesne, igyál sok vizet és ha nem múlik el, menj feltétlenül orvsohoz.
1. válaszoló:
nem én írtam ki azt a kérdést.
köszi a választ mindenkinek,akkor mehetek megin orvoshoz :S
Tisztelt Kérdező!
Az appendicitis ( ="vakbélgyulladás") sok esetben többször jön elő gyengén és aztán egyszer erősen, akkor általában csak perforáltan fordulnak hozzánk. Az pedig nagyon veszélyes.
Egyébként a fájdalmat okozhatja nyirokcsomó is, de MINDENKÉPPEN szüksége lenne egy UH-ra, hogy megnézzék a féregnyúlványát.Egy UH vizsgálat kb 5-10 perc, nem ér meg annyit esetleg az Ön élete?
Tehát forduljon orvoshoz, sebészetre nem kell beutaló és azonnal meg tudják nézni ultrahanggal, tehát ha nincs baj, akkor kb. 1-2 órát vesz igénybe a kórházban tartózkodás.
Ha meg esetleg baj lenne, akkor sokkal jobb, hogy bement a sebészetre, mert akkor azonnali segítséget tudnak nyújtani.
Tüneteit ezenkívül-természetesen csak amennyiben Ön nő-, okozhatja petefészekciszta is.
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!