Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elméletileg 6. -a környékén...

Elméletileg 6. -a környékén kéne nem jönnie, bár szerintem 8-9 ha a nyákot nézem. Ma néztem először hőt 37,1 volt rögtön ébredés után hüvelyben. Az jót jelent? Azért néztem meg, mert megjön érzésem van.

Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is mindjárt megjönn érzésem van, mára nem vártam. Remélem mind a ketten babássak vagyunk.Drukkolok!!!
2009. nov. 30. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:
ha egy nap 37,1, az még nem jelent semmit. egy ovuláció nélküli ciklusban is lehet egy napra magas, mert ott hol felmegy, hol leesik. mérd minden nap, biztosra csak úgy mehetsz, ha fent is marad, babás pedig, ha 14nap után is fent marad.
2009. nov. 30. 18:08
 3/6 A kérdező kommentje:
ma is 37 volt...
2009. dec. 1. 08:54
 4/6 anonim ***** válasza:
ez jó hír, ez bizonyitja, hogy volt ovulációd. ha 14nap után is ilyen magas lesz, és még a mensi is elmarad, akkor babás vagy a legnagyobb valószínűséggel..
2009. dec. 1. 21:46
 5/6 A kérdező kommentje:

tegnap is 37, ma is 37,1. a méhszájam nagyon fent van és elméletileg zárt.

vélemények?

2009. dec. 3. 08:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a hüvelyben mért 37 fok nem is olyan magas.

Nekem szájban mérve annyi és úgy tudom, hogy hüvelyben kb 0,5 tizeddel többet mérünk, mint máshol.

De persze nem ez a lényeg, hanem hogy önmagadohoz képest mennyi. Mennyi volt máskor, mennyi volt ovu előtt, ilyesmi.

Csak azt akarom mondani, hogy nem szabad önmagában egy számot értékelni, meg nincs is értelme...

Persze drukkolok neked / meg magamnak is :) /

2009. dec. 3. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!