Mit tegyek ha közel 50órája nem aludtam és nem vagyok rá képes? Lehet ebből bajom?
Figyelt kérdés
Pánikrohamom volt többször is, és kimerültnek érzem az egész testemet. Csak fekszek az ágyban és vagyok, néha rám tör a sírás, de nem tudok elaludni. Ha megpróbálok felállni vagy ülni, kissé szédelgek. Állandóan úgy érzem, hogy nem bírom már tovább, de valamiért még mindig ébren vagyok.
Semmihez sincs erőm, az előbb sikerült kicsit ennem, de étvágyam sincs. Csak fekszek, de nem csinálok semmit, nincs se kedvem se erőm hozzá.
2023. jan. 2. 01:41
2/3 anonim válasza:
Nekem volt hogy 8-10 napig nem aludtam mert be voltam speedezve. Egy hét után már kezdődnek a haluk. Nem hinném hogy stimuláns nélkül eljutsz odáig. Szóval ilyen pár napokból nem lesz gáz, nyugi..
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Ha van otthon magne b6 álom, az segít elaludni.
Meleg vizes fürdővel és igyál vizet is, kapcs9lj be egy filmet vagy olvass valami könyvet, amitől jobban érzed magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!