Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » NAGYON félek volt már hasonló...

NAGYON félek volt már hasonló valakinek? Vagy tud a témával kapcsolatban segíteni?

Figyelt kérdés

Van egy anyajegy a hátamon kiskorom óta. Lényegében velem együtt nőtt, most 18 éves vagyok. 2-3 éve látta orvos akkor azt mondták nincs vele baj. Azonban kb fél éve találtam egy csomót az oldalamban és félek hogy az anyajegyem esetleg melanómás és az a csomó ez miatt van. A csomó nagyon pici nem fáj és nem nő, nemtudom mi lehet. 2 hét múlva megyek orvoshoz és nagyon félek hogy esetleg már előrehaladott a melanóma.

Lehet azért is félek mert még nagyon fiatal vagyok de tudnátok mondani ezzel kapcsolatban valamit? Vagy volt hasonló ilyen valakinek?

Hálásan köszönöm a válaszokat!

2022. dec. 29. 22:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg zsircsomo es semmi koze az anyajegyedhez.
2022. dec. 29. 22:46
 2/2 Cubina ***** válasza:

Akkor kell sürgősen orvoshoz fordulni, ha a sok éve ugyanolyan anyajegy formája, színe, felülete, mérete hirtelen megváltozott, többszínű lett, már nem néz ki normális anyajegynek, vérzik, váladékozik, fáj. A melanoma első tünetei a fent írtak.

Ha nincsenek ilyen tünetek, akkor nem kell megijedni de akkor is érdemes időnként megnézetni minden anyajegyet egy bőrgyógyásszal.

A púpod szerintem is zsírcsomó lehet, nem függ össze az anyajeggyel.

2023. jan. 11. 04:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!