Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi az oka az erős csuklásnak...

Mi az oka az erős csuklásnak és hogy tudom megállítani?

Figyelt kérdés
második napja csuklok

2022. dec. 24. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

1, egyenletesen lélegezz, erősen szabályozd az egyenletességét, nekem elmúlik tőle

2, egy kiskanál cukorba cseppents pár csepp citromot, és hirtelen nyeld le

2022. dec. 24. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen. Egyik kutyánk fosott, a másik hányt, pár nap múlva rám jött a csillapíthatatlan folyamatos csuklás. 1 nap után orvoshoz mentem, ahol minden laboreredmény normális lett, ráfogtuk, hogy dili. Aztán egy ismerős orvos felírt valami nyugtató-szerű tablettát, ami nem változtatott a dolgon. A 3.-4. napon úgy ébredtem, hogy még zárva volt a szemem és konstatáltam, hogy nincs csuklás. Kinyitottam a szemem és abban a pillanatban csuklani kezdtem. Ekkor tisztázódott bennem, hogy ez valami vírusfertőzés (nyilván a kutyáktól elkaptam vagy velük együtt kaptam el valahonnan), ami embernél idegi tüneteket okoz (fényinger hatására jelentkeznek a tünetek). 2 nap múlva már nem csuklottam.
2022. dec. 24. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:
54%
Valami olyat ettél ami folytós nekem is volt hogy fél napig csuklottam.
2022. dec. 24. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Vedd komolyan, szívprobléma is lehet a hosszú csuklás hátterében, az ügyeletet vagy a segélyhívót én a helyedben felhívnám!
2022. dec. 25. 15:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!