Hiánycikk lett a Rivotril gyógyszer,legalább is a 0.5 mg-os?
Budapesten már 3 helyen kerestem és ezt mondták.Nem tudja Valaki,hogy Bp.-en melyik patikában lenne még?
Mikor lesz belőle újra?
Nekem ma írta meg az egyik barátnőm, hogy nem lehet kapni (nem Budapesten).
Na, ez elég komoly probléma lesz sokaknak. (Nem a rosszindulat szól belőlem, én xanaxot szedek.)
"Azoknak" biztos rossz lehet,bár manapság nagyon szigorított.
Illetve,akiknek tényleg ez kell orvosilag,vagy a kórházaknak.
Én a 0.5-nek a felét szedem,tehát 0.25,de van amikor azt is félbe töröm,ott már törővonal nincs is.
Még az is lehet,hogy elhagyom szépen.
valaki tudja ezt pkntosan? az újságok össze-vissza írnak mindent.
szóval pontosan melyik hatóanyag a hiánycikk most?
a clonazepam és az alprazolam is? és még?
5
Nekem xanaxot (alprazolam) még csütörtökön vagy pénteken simán adtak. Budapesti vagyok.
Ja. Az kemény. A kettest nehéz lenne 8 felé húzni.
Akkor kérj helyette frontint kérdező.
8
Ezzel csak az a baj, hogy nagyon sokan vagy csak az egyiket, vagy csak a másikat bírják. Ill. nekem a rivotril egész egyszerűen nem csinált semmit. Szóval nem feltétlenül felcserélhetőek.
ne vicceljünk, a kettő nem ugyanaz, persze hogy nem lehet felcserélni őket. két külön hatóanyag, és semmi közük egymáshoz.
szorongásoldónak jó az alprazolam, de a clonazepamot nem tudja kiváltani. ha egy masszív epilepsziás nem jut hozzá, aki 10 éve szedi, hát az ugyan kapkodhatja a xanaxot, ugyanúgy lehetnek görcsrohamai.
ezen kívül, nagyon egyéni kérdés is, ha már szorongásoldó hatásról beszélünk, valakinek az egyik működik, a másikat meg se érzi.
8- ezt miért írod? a 2 mg-os nem hiánycikk?
és ha nem, akkor csak az a baj, hogy felírnám én, de aztán kicsit tartanék is tőle. ha eddig kapta a 0,5mg 30x verziót, akkor nem szívesen adnék a kezébe hirtelen egy 100x 2 mg-os kiszereést. és persze előbb-utóbb az is hiánycikk lesz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!