Majdnem minden éjjel felébredek ok nélkül egy órával korábban. Ez ellen lehet valamit tenni?
Kb 10-ből 8-9 éjszaka van ez.
Ha mondjuk 6-kor kell kelnem akkor nagyjából 5 körül felébredek és már nem tudok visszaaludni.
Nincs zaj, nem fázok, nincs meleg, nem vagyok szomjas stb ilyenkor. Semmi beazonosítható oka nincs hogy miért ébredek fel.
Lehet ez ellen tenni valamit? Ha igen, mit? Szeretnék legalább az ébresztőig aludni végre. :(
A szokásost tudom tanácsolni: lefekvés előtt egy órával már ne legyen tévé, mobil, inkább olvass vagy fejts rejtvényt, csendben hallgass nyugis zenét.
Azt mondják, korán vacsorázzunk, de lehet hogy pont éhes leszel ilyenkor. Egy kevés lassan felszívódó étel (pl. túró, sajt, vagy alacsony GL-szintű dolgokból pár falat is segíthet lefekvés előtt.
De, elég stresszes vagyok. :(
Nem éhesen fekszem le, és felkeléskor se érzem magam éhesnek, 9-10 körül szoktam reggelizni, akkor érzem úgy hogy valamit már ennék.
Hát a kiváltó ok a válság + a munka, sajnos nem tudom megszüntetni egyiket se. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!