Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az normális, hogy ha időnként...

Az normális, hogy ha időnként elkezd minden ok nélkűl fájni a mellkasom?

Figyelt kérdés

Szóval eddig a szüleim mindig azt mondták, hogy ez teljesen normális mert még fejlődő szervezet vagyok (17 éves) és idővel majd elfog múlni. Már elég kicsi korom óta ez jelen van és körübelűl havonta egyszer, kétszer szokott előfurdúlni. Ilyenkor nyomást vagy szúrást érzek a mellkasomban és ez tarthat akár csak pár másodperctől 10 percig is. De egyáltalán nem olyan vészes csak nyílván nagyon zavaró. Több ismerősöm is mondta, hogy velük is előfordúl néha ilyen de bennem még is megfordúlt a kérdés. Ez tényleg normális???

A válaszokat előre is köszönöm!:D

2021. ápr. 7. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Az mondjuk merőben nem mindegy fiú vagy lány vagy.
2021. ápr. 7. 22:23
 2/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehet normális is és lehet nem normális is, attól függően, hogy a fájdalom milyen erősségű és milyen gyakori, esetleg végzel-e olyan tevékenységet, ami azt fokozhatja, vagy görnyedten ülsz.
2021. ápr. 7. 22:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2021. ápr. 7. 22:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudtommal nem végzek semmilyen olyan fajta tevékenységet ami fokozhatja habár mostanság szoktam görnyedten űlni. Okozhatja ez? A fájdalom mint írtam nem olyan vészes sokkal inkább csak zavaró és havi egyszer-kétszer szokott előfordúlni.
2021. ápr. 7. 22:34
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehet attól is igen, de ezt így látatlanban nem lehet 100%-osan állítani.
2021. ápr. 7. 22:37
 6/6 anonim válasza:
Okozhatja a rossz testtartás, esetleg az, hogy hirtelen elkezdél nőni, de például nekem akkor szokott szúrni, és fájni, ha előjön a refluxom. De szerintem egy kivizsgálás semmiképpen sem ártana :)
2021. ápr. 28. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!