Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Erős izomláz érzete minden ok...

Erős izomláz érzete minden ok nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18F vagyok és egy nagyon furcsa problémával találkoztam. Tegnap furcsa érzésem volt (ami mára erősebb lett) elsősorban a lábamban, olyan mint egy erős sportolás utáni izomláz, viszont semmi megerőltetőt nem végeztem mostanában. Először arra tippeltem indoknak hogy hosszabb kihagyás után ismét edzek itthon pár napja, azonban annak jellege (súlyzó, fekvő, has) nem magyarázná meg a térden összpontosuló fájdalmat. Olyan mint ha az izületem fájna: akkor szokott előfordulni ha keveset alszom ami jelenleg pont elmondható rólam. Ezen kívül a combomon illetve kicsi a csípőmön és hátamon is megvan ez az érzet. Kíváncsi vagyok mi okozza mert alig bírok felállni is időnként.

2022. febr. 10. 16:36
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Magnézium hiányra tippelek.
2022. febr. 10. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!