Sürgős! Nyílal egy nagy területen a hátam közepe, sehogy se jó, akármilyen pózban vagyok fáj. Hogy fogok aludni? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma ahogy haza értem a suliból elkezdett az egész hátam fájni, de nem nagyon foglalkoztam vele, mivel mindenegyes napon 8kg-os táskával (megmértem😀) sétálok haza majdnem 3km-t asszem 2 és felet. De kb fél órája akárhogy fekszek, ülök, guggolok, SEHOGY sem jó, szinte szenvedek😆 Egy pillanatra elmúlik, de aztán nagy hasítással belenyilal az egész vállamtól a hátam közepéig, de a vállam nem is fáj középtájon a lapockám allat fáj a legjobban. Anya elkezdte maszírozni de csak nyavíkoltam, szóval abba hagyta aztán kiropogtatta a hátam és nagyokat reccsent addig tök megkönnyebbültséget éreztem, de 1 p múlva megint visszajött ez a kínzó fájdalom…Légszíves segítsetek, hogy mit csináljak, mert még azt se tudom, hogy hogy fogok így elaludni ha még felüdni se jó🥲🥲2022. nov. 22. 17:30
1/2 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyesmim, amikor covidos lettem, de az fél napon belül olyan szinten lerontotta az állapotomat, hogy képtelen voltam felkelni. Ha romlik az állapotod, akkor orvost hívjatok!
2/2 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Ha van otthon gyulladásra való krém, akkor én azzal bekenném masszázs közbe, plusz vennék be egy olyan fájdalomcsillapítót, amibe van gyulladás csökkentő is. Ha ezek nem segítenek, akkor próbálj meg párna nélkül hason aludni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!