Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Svájci kórházban láttak el....

Svájci kórházban láttak el. Visszatéríthetem a költségét?

Figyelt kérdés
Svájci kórházban láttak el éjszaka , nem nagy problémával mentem, csak napok óta tartó szédülésem volt. Emiatt megvizsgáltak plusz kaptam egy szem fajdalomcsillapitót meg egy szemet hányinger ellen. Nincs semmi féle külön biztosításom, csak Magyar Tb-m . Azt mondták , hogy fedezi a TB, majd 2 nappal később felkeresett a kórház, hogy menjünk be és vigyük be a TB kártyám. Így is cselekedtünk , majd mikor ott vagyunk közlik velünk, hogy jajj bocsanat Magyarnak , ha nincs nem is tudom milyen kártyám akkor fizetni kell az ellátásért … hát fizettem is 155 ezret … ezt vissza tudom igényelni magyarországtól a TB-m re hivatkozva ?

2022. nov. 20. 12:24
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nem tudom, ez a 350 frank, honnan jön? 300 a minimum franchise.
2022. nov. 26. 14:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja, lehet. En mindig a 2500 CHF Franchiset valasztom. De azt hiszem egy 10-20 evvel ezelött meg 300 volt a legalacsonyabb.
2022. nov. 28. 12:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Eliras, 350 CHF.
2022. nov. 28. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!