Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez normális hogy ilyen vékony...

Ez normális hogy ilyen vékony a péniszem? De viszont hosszú?

Figyelt kérdés

A péniszem 17 centi hosszú, de kb 2 ujj vastag. Elég vékony, főleg a hosszához képest. Emlékszem mikor nőtt akkor is inkább hosszra és nem vastagodott az évek alatt...

Lankadt állapotban is majdnem akkora a vastagsága mint erekció közben.

2022. nov. 19. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem is kb akkora. De az enyém nagyon vastag. Szokott gondot is okozni szex közben. Volt már olyan, hogy egyszerűen nem tudtam berakni a lánynak, mert túl szűk volt és brutálisan fájt mind a kettőnknek (persze síkosítás mellett).

Szerintem ne nagyon panaszkodj ilyen téren.

2022. nov. 19. 14:07
 2/7 A kérdező kommentje:

Dehogynem mert én meg berakom és nem ér semmit. Szűknek sem.

Egyébként ha már így írtad, mekkora a kerülete?

2022. nov. 19. 14:08
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Ha most azt írjuk hogy nem normális, akkor mit csinálsz?

Vagy egyáltalán mi a kérdés?

Van akié ilyen, van akié olyan.

2022. nov. 19. 14:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Elmegyek orvoshoz akkor. Kérdés látható felül.
2022. nov. 19. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

És az orvos mit csinál vele?

A válasz lentebb látható.

2022. nov. 19. 14:21
 6/7 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem itt mert hátha van valakinek tapasztalata ilyesmivel stb. Esetleg alacsony tesztoszteron szint miatt vagy akármi.

De a válaszaidból elnézve szerintem neked nem vastag a péniszed hanem a nők nem voltak felizgulva, amit nem is csodálok.😂😂😂

2022. nov. 19. 14:24
 7/7 anonim ***** válasza:
44%

Az én csak a #1 és ezt a választ írtam. A másik kettő az nem hozzám tartozik. Bunkózni nem az én stílusom, azzal nincs megoldva semmi.

Őszintén fogalmam sincs, soha nem mértem még meg. Vagyis egyszer, pár éve, de akkor is amiatt, hogy milyen gumi lenne az, ami jó lenne, legalábbis szabvány előírás szerint. De arra nem emlékszem. Úgy se veszek olyat, mert csak szexshopban lehet kapni olyat ami tényleg az én méretem, ott is többnyire 3darabos kiszerelésben és ráadásul drágán. Inkább veszek akkor veszem az 56mm-es kiszerelést, éppen kibírok abban is 1-2 órát, de kissebbet nem veszek, mert annál szoktak lenni gondok. Kb vastagságra meg azt tudnám mondani, hogy mint a csuklóm, vagy kb mint 4 ujjam, de ugye ezzel se vagy így kisegítve.

Alacsony tesztó nem tudom, hogy okozhat-e ilyet. Vannak növényi alapú tesztó fokozók, olyat szedhetsz esetleg. De nem tudom mennyit használnának. Neten is vannak "gyakorlatok" amik a véredények befogadó képességét képesek esetleg növelni. Az is érhet valamit. De ugye csodaszer ilyen téren nincs. Próbálkozni viszont lehet. Esetleg a pénisz pumpára keress még rá, talán az is segíthet, de ugye az főleg erekciós problémákra van.

Ilyenekre nincs szükségem, csak töltök annyi időt szexshop oldalakon, hogy ragad rám ez-az. Meg azért érdekes téma szerintem a szex. De mivel ilyen téren nálam nincs probléma, így ezekben nem mélyültem el, inkább a női test az ami érdekel, meg a bdsm dolgok.

A másik válaszolóval ne foglalkozz szerintem. Nem tudom mi baja van, ha nem tetszik neki a kérdés, akkor miért kell válaszolni.

Jaaa, ha már szexshop, ott van ilyen pénisz köpeny, ami a vastagságon tud dobni. Fogalmam sincs, hogy az is úgy milyen érzés, hogy óvszer jellegű-e vagy valami, de arra is ránézhetsz.

(Ha meg biztosra akarsz menni, hogy fixen én válszolok, akkor dobj egy privátot, ne keverj össze mással :D )

2022. nov. 19. 15:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!