Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha 2 hét múlva sem jött sms...

Ha 2 hét múlva sem jött sms véradás után, akkor biztos nem használták fel a véremet? Mik lehetnek az okai?

Figyelt kérdés
Eddig mindig jött üzenet véradásom után legfeljebb 10 nappal. Attól tartok, valami probléma volt vele, de nem jelzik.. Vagy ha nem felelt meg a vér, azt is jelzik?

2022. nov. 9. 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha komoly probléma volna, szerintem jeleznék.

Nekem egyszer valami azonosítatlan ellenanyagot találtak benne (talán a terhességtől volt???) és azt mondták nem tudnák véradáskor felhasználni sem, illetve ha nekem kellene vért kapnom csak "választott" vért kaphatnék. Ez nem tudom mit jelent, de erről a papírt sokáig magammal húzgáltam, míg rongyosra nem szakadt :)

2022. nov. 9. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Értesítenek ha valami gond van. Sms 2 hét után is érkezhet.
2022. nov. 9. 10:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem bő egy hónap után jött sms hogy már a kórházban van a vérem és egy betegen segíteni fog, aztán 1 hét múlva megint ugyanez jött.
2022. nov. 9. 13:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam..
2022. nov. 10. 08:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem , ha az megnyugtatna menj el egy vérvételre . Akkor megtudod , hogy minden rendben és nem izgulsz emiatt.
2022. nov. 12. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!