Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Plazmaadónak mikor kell vért...

Plazmaadónak mikor kell vért adnia?

Figyelt kérdés

Még év elején voltam utoljára, összvissz 3 alkalommal. Az elsőnél minden rendben volt, a másodiknál viszont túl magas volt a pulzusom, ezért adhattam, a harmadik alkalommal pedig nem találták a vénát (viszont ekkor legalább kaptam pénzt, nem potyára mentem).

Úgy rémlik, hogy van valami kötelezettség, hogy vért is kell adni egy alkalommal (amiért ugye nem kapsz semmit), de nem emlékszem, hogy X alaklom után kell, vagy X hét/hónap után.

Nem akarok úgy járni, hogy odamegyek, aztán közlik, hogy most nem adhatok plazmát, mert előbb vért kell adnom...

2022. okt. 23. 16:40
 1/7 A kérdező kommentje:
*túl magas volt a pulzusom, ezért NEM adhattam
2022. okt. 23. 16:41
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
Fél évente 1x.
2022. okt. 23. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Évente 1-szer. Google a barátom. [link]
2022. okt. 23. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Évente legalább egyszer.
2022. okt. 23. 17:12
 5/7 A kérdező kommentje:
De mindegy, mikor?
2022. okt. 23. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ha év elején voltál, akkor még ebben az évben illetve az akkori dátum+1 évig. Ha folyamatosan akarsz plazmát adni.
2022. okt. 23. 17:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Igazából folyamatosan nem akarok, most 1-2 (max 3) alkalommal el akarok menni.
2022. okt. 23. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!