Hogyan tudnak lefogyni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Jovo osszel sulit valtok, es addigra mindenkeppen szeretnek lefogyni, bar mar nyarra is. 165cm vagyok es 66 kg. Lany vagyok. Eleg szeles a hatam, van egy kis uszogumim es nagy a combom. Nincs kimondott alom alakom, vagy ilyesmik. Tudnatok segiteni, h miket kellene tegyek, hogy nyarra jo alakom legyen?
Elore is koszi a vaszokat:)
2022. nov. 6. 22:15
11/11 anonim válasza:
Időszakos böjt, olvass utána- de röviden 8 óra időablak amikor ehetsz, amit akarsz, és 16 óra nem evés.
Sport- vagy valami amit szeretsz, és jókedved lesz tőle, futás vagy valami társas sport. Vagy edzőterem és kérd személyi edző segítségét a célod eléréséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!