Hogyan tudnak lefogyni?
Sziasztok!
Jovo osszel sulit valtok, es addigra mindenkeppen szeretnek lefogyni, bar mar nyarra is. 165cm vagyok es 66 kg. Lany vagyok. Eleg szeles a hatam, van egy kis uszogumim es nagy a combom. Nincs kimondott alom alakom, vagy ilyesmik. Tudnatok segiteni, h miket kellene tegyek, hogy nyarra jo alakom legyen?
Elore is koszi a vaszokat:)
Kerüld a tésztákat, olajos magvakat, chipset, sütiket, avokádót
Ami jó: alma, banán, répa, zöldségleves
Egyél minél több zöldséget, nyersen, főzve, sütve, savanyúságnak, és mozogj, bármit, ami örömöt okoz! Igyál csak vizet, és minimalizáld a nassolást.
A kenyeret, rízst, krumplit, tésztát felezd meg a megszokotthoz képest, ha szednek hagyd ott, ha te veszed gondolj rá, hogy nem kellene mindet megenni, elég kevesebb.
Ne zabálj annyit. Szokj hozzá a korgó gyomorhoz. Napi 1 evés, max 2 de a második az kevés legyen. 1 hónap alatt ledobtam 8 kg ot. Össze is szűkült a gyomrom kicsit, szóval nem is jön vissza. Most annyit eszek amennyi kényelmes, és stagnál a súlyom.
Szóval nem olyan nagy dolog ez a fogyás. Nem kell enni és kész. Reggelit meg a vacsorát kinlehet hagyni lazán. 1 hétig szar, utána megszokod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!