Enyhe nyugtató amit vény nélkül kiadnak?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve stresszelek. Aggódás x dolog miatt.
Az a baj h ráment a kedvem:
Azóta nem járok edzeni, se társaságba, semmi nem köt le, munjahelyen is felmodtam, mondjuk önéletrajzom elküldtem pár helyre, de messze többet kéne kiküldenem.
Tehát azóta olyan búvalbszott vagyok.
Rossmannban szoktak lenni gyógynövénykapszulák stb
Ajánlanátok valamit?
26N
2022. nov. 2. 20:48
1/8 anonim válasza:
Miért kell nyugtató, ha amúgy is letargikus vagy? Azzal méginkább szarnál bele mindenbe.
Inkább pezsdítsd fel újra az életed. Nem kell mindent egyszerre visszahozni, kezdésnek a sport elég lenne, azt tudod egyedül is csinálni, és neked is jót tenne.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem érted. Stresszes vagyok. Nyugtató kell.
Mondomh aggódom folyamat vmi miatt. Jo h nincs életkedvem semmihez baszki
2022. nov. 2. 21:17
3/8 anonim válasza:
Még fogsz lepődni, de a sport azon is segít. És nem is idegen tőled.
5/8 anonim válasza:
Rossmanban nézhetsz teákat is. Szerintem inkább menj orvoshoz. Ne kezdj magánakcióba.
6/8 anonim válasza:
Ha egy éve kínlódsz semmit nem fognak érni a gyógyvackok, mert el van rajtad hatalmasodva a baj. Keress orvosi segítséget!
7/8 anonim válasza:
Valeriana, Sedacur forte, mindkettő recept nélkül kapható.
8/8 A kérdező kommentje:
Valeriana nem alvásra van? Én alszom. Csak ha fent vagyok akkor stresszelek
2022. nov. 3. 12:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!