Milyen orvosi igazolással lehet mentesüni a pcr teszt alól?
"Sajnálom apukádat tényleg, de a saját egészségemről hagy döntsek én."
Egy fertőző betegség esetén eleve nem vagy képes csak a saját egészségedről dönteni.
"Én hagy döntsek a saját egészségemről."
A saját egészségedről akkor döntesz, ha valami nem fertőző betegségről van szó. Ha arról van szó, akkor minden döntésed automatikusan a környezetedet is érinti.
COVID tesztet nyálból is lehet végezni. Ragaszkodj hozzá, hogy te ilyet csinálhass a PCR helyett.
Én megértem, ha utálod, nekem ugyan csak egyszer csináltak, de az nagyon fájt, és utána eleredt az orrom vére. Pedig előtte az életben nem vérzett az orrom.
Akkor megint ott vagyunk hogy ha nem akarom SEMMIVEL veszélyezteti a környezetem akkor zarjam el magam örökre igaz? Az zárja be magát aki veszélyben érzi magát. Ennyi. Nem ártana gondolkodni.
"Akkor megint ott vagyunk hogy ha nem akarom SEMMIVEL veszélyezteti a környezetem akkor zarjam el magam örökre igaz?"
Nem éppen. Mivel a lényeg az, hogy ne veszélyeztess senkit FELESLEGESEN. Amikor valamire van reális opció, de neked derogál élni azzal, ott kezdődnek a gondok.
Az nyilvánvalóan irreális, hogy 0% esélyed legyen bárkit bármivel veszélyeztetni. De ha pl a semmittevéssel 10% esélyed van megfertőzni valakit, míg egy oltás felvételével mondjuk csak 2%, akkor elég ostobaság azt képzelni hogy a döntésed csak saját magadra lesz kihatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!