Milyen orvosi igazolással lehet mentesüni a pcr teszt alól?
Semmilyennel.
De ha létezne is ilyen, ha valahova valamilyen oknál fogva kérnek tesztet, és te nem tudsz ilyet bemutatni (bármilyen oknál fogva is), akkor értelemszerűen nem töltheted be az adott munkakört, ennyi.
"Azért egy kamujárvány miatt nehogy már még elnézést kelljen kérnem, hogy nem akarok benne részt venni."
Oké, ne vegyél részt! Ennek akkor a logikád alapján része az is, hogy nem mész semmi olyan helyre, ami részese a kamujárványnak, és kamuteszteket kér.
Én magasról tettem erre az egész covidra, beoltattam magam csak hagyjanak békén, 2x le is teszteltek, negatív lett azt kész.
Örülj neki, hogy oltásra nem köteleznek, egy tesztbe meg nem halsz bele.
Van egy kollégám, 194 cm/ 105 kg, igazi nagyszájú megmondóember, aztán amikor pcr tesztet kellett csinálni még volt riadva mint egy apró nyuszi, tolta ezt a kamujárvány dumát miközben mindenki tudta, hogy csak azért hőzöng, hogy elrejtse a besza*iságát.
Nőj fel, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!